DIY-prosjekter

by Camilla

IMAG1634-1

Ryddet i skapet, og fant igjen noe stoff jeg rasket med meg fra restekurven til Stoff & Stil i fjor. Planen var (og er) å sy et paljettskjørt. Stoffet glitrer veldig fint, og jeg tror det blir bra bare jeg kommer i gang. Har også en lang, sort velurkjole fra gode, gamle Adelsten liggende, den skal og få leve videre som et skjørt. Bare helgen kunne vært dobbelt så lang, syprosjektene har en tendens til å ligge urørt altfor lenge. I stedet har jeg lekt superhusmor, strikket ferdig det ene ermet på mannens genser, og bakt boller og brød. Very old fashion.

Har forresten en plan om se de to første episodene av The Carrie Diaries i dag, den nye serien om Carrie Bradshaw (i Sex & Singelliv) som ung og lovende fashionista på 80-tallet. Serien fikk ikke den beste mottakelsen i USA, men må absolutt sjekkes ut.

Advertisements