Gult og grått

by Camilla

IMG_1726IMG_1718 IMG_1717   IMG_1746 Det tok bare to uker å strikke denne genseren med trekvartlange ermer og raglanfelling. Tok utgangspunkt i denne oppskriften, brukte grå Puno, gulgrønn Misti fra Du Store Alpakka og rundpinne 6. Valdemar er som alltid veldig hjelpsom med alt som skal måles, monteres og strykes, og har godkjent genseren som sitteunderlag.

I dag har det vært en deilig vårdag for små ute- og innekatter. Nabokatten fikk en nydelig kattunge i høst og denne har endelig fått lov til å utforske nærområdet sammen med mammaen sin. Hun løper etter ham hele tiden for å passe på, og går han for langt vekk, mjauer hun ham straks tilbake igjen.

Valdemar liker seg jo best inne, han går fra solflekk til solflekk og bare later seg. Når han ikke står i stuevinduet og jakter på småspurvene som spiser meiseboller ute på balkongen, da.

bilde (2)

Advertisements