Jerome Dreyfuss

by Camilla

imageimageimageimage

Når en jobber med mote blir en presentert for nye fristelser hver eneste uke. Ikke rart ønskelisten blir lang! Det betyr heldigvis ikke at en  kjøpe alt en har lyst på. En titt inn i klesskapet sier at det absolutt ikke er noen kleskrise på gang. Men jeg elsker å følge med på designere og trender, se på klær, vurdere snitt, fasong og kvalitet, og ikke minst, prøve plaggene på. I det siste har det vært mye snakk om shoppestopp blant motejournalister og bloggere. Jeg er ikke helt klar for å hoppe på et slikt langvarig prosjekt, men synes det er viktig å tenke seg om en ekstra gang før en drar kortet. Tenk på miljøet. Tenk på arbeiderne som lager klærne til luselønn, under ekstremt dårlige arbeidsvilkår. Jeg tror de aller fleste av oss hadde vært villige til å betale mer for tingene vi kjøper, hvis vi visste at alt virkelig var på stell.

Men altså. Tilbake til ønskelisten og den lille sorte fra Jerome Dreyfuss. Vesken på det øverste bildet er mitt nyeste spareprosjekt. Vel, i hvert fall i teorien, jeg har nemlig litt vanskelig for å svi av 7800 kr på en liten veske, selv om den er perfekt i mine øyne. Liker også veldig godt JD-veskene med frynser, gir med en gang litt edge til et ellers vanlig antrekk.

Armyjakken med broderi fra Day Birger er et must have denne sesongen, og har allerede blitt observert på flere fashionistas i hovedstaden (blant annet på jobb). Jakken har stått på listen over plagg jeg har gledet meg til å prøve siden jeg så vårkolleksjonen i høst. Den er veldig fin, men ble ikke med hjem denne gangen

Skal du på shopping i Hamar bør klesbutikkene Safari og Bus Stop absolutt besøkes, her har de så mye fint! Synes riktignok prisene på en del plagg er hakket  høyere her enn i Oslo, men de må vel gjøre det slik for å tjene litt utenom salget også.

Advertisements