Mat må man ha

by Camilla

imageimage20130324_165153

Hvor og hva skal vi spise? Det er alltid et spørsmål når vi er ute og reiser. Er du, som oss, opptatt av god mat og vin, lønner det seg som regel å gjøre litt research i forkant. I London gjorde vi det litt enkelt denne gangen, vi spiste på et par steder hvor vi har vært før og visste at maten var god. Blant annet hadde vi lunsj på The Pantechnicon, som ligger i 10 Motcomb St, ikke langt unna Harrods. Her er det hyggelig atmosfære og mye godt på menyen.

image

God og rimelig lunsj er det også på Antidote Wine Bar, en liten, fransk restaurant som ligger i Soho (12 Newburgh St). Supert å stikke innom når du trenger en pause fra shoppingen.

image20130323_205207image

Londonturens beste måltid fikk vi imidlertid på gastropuben The Harwood Arms, som har intet mindre enn én stjerne i Michelinguiden. Likevel er det fine priser og koselig stemning. Restauranten ligger i utkanten av Chelseaområdet, i Walham Grove, London SW6, men absolutt verdt en liten taxitur (du kan også ta buss/t-bane). Tror ikke jeg har smakt bedre dessert enn den jeg fikk servert her, rabarbra, ingefærkake og rabarbrais… nam! Et glass engelsk champagne (rosa musserende fra Kent) er heller ikke å forakte.

image

Startet dagene med toast, croissant, te og frisk frukt. Hotellfrokost er digg.

image

Jeg må alltid teste ut nye varianter av mintpastiller når jeg er ute og reiser. Salt lakris er jo mangelvare i store deler av Europa, så da må en ty til det nest beste.

Advertisements