Sko sko sko

by Camilla

IMG_1924 IMG_1923 IMG_1919

Jeg har lenge manglet noen helt enkle sorte, flate sko, men nå er det problemet løst. Disse to parene har nemlig flyttet inn i garderoben min, skoene er blitt godt impregnert og er klare til å lufte seg på bar asfalt. Paret med glidelås bak er fra Office, mens de andre, som er litt grovere i stilen, er fra Frye. Har ikke prøvd Frye før, men de er helt utrolig gode på foten. Gleder meg til å bruke dem.

Siden det er påske har jeg satt ut den gule loppisstolen på balkongen, tatt med meg strikketøyet ut og kost meg i solen. Ferie, altså. Ikke verst!

IMG_1931

Strikker Skappeljakken med Viking Eco Alpaca (koksgrå) og Sandnes Silk Mohair (sort). Kjøpte egentlig garnet til noe annet, men så ombestemte jeg meg og begynte på jakken i stedet. Bruker rundpinne 8 siden garnkomboen blir ganske tykk, og har lagt opp litt færre masker enn i den opprinnelige oppskriften. Eco Alpaca er et supert garn å strikke med, veldig mykt, varmt og kløfritt.

Advertisements