Skip o’hoi!

by Camilla

I1MG_2033IMG_1991IMG_1993

Rydder i garderoben, snart skal disse maritime sommerkjolene frem fra mørket. Den stripete kjolen er fra KappAhls Hamton Republic, mens den med seilbåter, tau og anker er fra loppis. Den er hjemmesydd, artig å tenke på at kjolen ble laget til en som brukte samme størrelse som meg. Hvem, mon tro? Det får jeg nok aldri vite. Kjolen ble med hjem fra loppemarked på Høyvang for et par år siden, men jeg har fortsatt til gode å bruke den. Noen ganger må gamle klær liksom få lov til å bo seg inn i garderoben først, få tid til å bli mine. Det høres kanskje rart ut, men i blant føler jeg meg litt for nær den forrige eieren når jeg tar på plagget, selv om det er rent og nyvasket. Men nå kjenner jeg det er på tide å la kjolen få komme ut i solen.

(Det er det forresten flere som kunne hatt godt av… hvor ble det av selvbruningssprayen? 😉

Advertisements