Tidsreise

by Camilla

Moten går i bølger, og designerne inspireres av tidligere trender. For eksempel har hvite kjoler med blonder, volanger, fjær og paljetter alltid vært moderne i en eller annen form.

Store, tunge statementsmykker og fine, forseggjorte sko er heller ikke noe nytt. Ei heller vakkert undertøy. Og du har kanskje et lignende slangearmbånd i skuffen? Vel, egypterne var først ute med disse i gull.

Disse blomstrete kjolene kunne vi like gjerne kjøpt i dag. Jakken med rutemønster ôg (bare se på Louis Vuittons gulrutete plagg denne våren, Mods-inspirert de luxe!).

Er du interessert i motehistorie, vintage, flotte kjoler, haute couture og franske designere må du ta turen innom Victoria and Albert Museum i London. Da er du garantert en aha-opplevelse neste gang du ute på shopping!

Advertisements