Vestkanttorget

by Camilla

20130427_09520120130427_09164920130427_122717

I salgsmodus. Vi fikk hjørneplassen! 

Sola skinner og fuglene kvitrer. Det er vår og markedstid. Men i dag droppet jeg loppemarkedene, sto i stedet tidlig opp for å ha egen loppis på Vestkanttorget sammen med et par venninner. Det er alltid fint hvis andre kan få glede av plaggene som bare blir liggende gjemt og glemt bakerst i skapet. Litt ekstra lommepenger er heller ikke så dumt. Klesstativene våre bugnet, her var både vintageplagg, kjedemerker og gammel og ny design til en billig penge. Så mange hyggelige kunder og flotte gamle damer, fornemme Frognerfruer har stil! (og de deler gjerne gode råd om hvordan bygge opp en tidløs og klassisk garderobe med franske designerplagg i god kvalitet). Vi var ikke de eneste som satset på klessalg, stativene sto tett i tett over hele torget. Men selv om konkurransen var stor, dro jeg hjem med adskillig lettere bag enn da jeg kom.

Min kollega Tommy (aka Halvorsen fra hjertet) stakk også innom for å hilse på, det samme gjorde Kjersti, damen som tar moten på kornet i bloggen Ille til mote.

Neste gang tester vi lykken på markedet på Birkelunden.

Advertisements