Til høsten

by Camilla

I forrige uke var det presseuke, og da smugtittet jeg på høstmoten. Mye  å glede seg til, har alltid syntes at høstklærne er hakket mer spennende enn vårkolleksjonene. Kanskje fordi plaggene blir brukt nesten året rundt? Men om høsten er det jo deilig å se på lyse og lette sommerklær, bli minnet på at det blir vår til slutt, det er bare å holde ut…

Uansett, høsten byr på fine farger- de typiske som burgunder, okergult, militærgrønt og mørkeblått, men også lyse pasteller, en dæsj hvitt og et hint av neon. Mye skinn og tykk strikk, så klart. Og mønstrete bluser og bukser. Smykkene skal også synes, så det er ingen grunn til å pakke bort statementsmykkene enda. Skomoten har imidlertid jekket seg ned et par hakk, nå er det joggesko og tøffe, flate boots som gjelder. Kult og behagelig! Selv om det lite som slår høye hæler til fest…

Høsten er i full blomst allerede. Nydelige roser, ranunkler og min favoritt, hortensia.

Kule smykker fra blant annet Bjørg, Cubus og Maria Nilsdotter.

Elsker skinnjakkene fra 2ND Day og Iro, og den beige ullkåpa fra Wiksén også (i midten). Sand og Baum & Pferdgarten skal lyse opp i høstmørket med pastellrosa.

Nam, nam! Sushi, dansk sjokolade og teselskap.

Nice shoes! De flate, sorte med spiss tupp fra Samsøe er så fine, det samme er bootsene med spenne fra Eurosko. De rutete pumpsene fra Malene Birger er kule til jeans.

Dett var dett. Men nå: sommer!

Advertisements