Rosa, sa hun.

by Camilla

Det regner. Jeg har brukt fridagen til å rydde i klesskapet og bytte ut ull med tyll, bake kanelboller, samt lese Kleskoden, den nakne sannheten om mote av Mari Grinde Arntzen. 

En interessant bok om forbruk og handlevaner, hva klær og trender betyr for oss og hvorfor det er så viktig å finne sin personlige stil, ispedd en dæsj motehistorie. Boken anbefales for alle som jobber med eller er opptatt av mote, som lurer på hvorfor trendene svinger, eller bare vil vite hvorfor vi kler oss som vi gjør. God underholdning, men med noen alvorlige undertoner, de fleste av oss vet vel innerst inne at vi ikke kan opprettholde dagens vanvittige forbruk. Derfor ble jeg glad da jeg fant frem esken med sommerklær, noen av plaggene har jeg sikkert hatt i ti år, andre i ett, og tenkte at disse klærne kan brukes i flere sesonger til, uten verken å bli umoderne eller ødelagt. Nå skal det vel strengt tatt litt til før noe blir umoderne i disse tider, men det er jo fort gjort å gå lei av plaggene likevel.

Jeg er bare halvveis i boken enda, men gleder meg til å lese resten i kveld. Håper dere har en fin fridag, denne karen har iallfall bare kost seg hele dagen i favorittstolen.

bilde-4

Advertisements