Rødt, hvitt og blått

by Camilla

Untitled-13jpg

Har du antrekket klart til 17.mai? Jeg er ikke så fan av bunad, synes det er mye morsommere å pynte meg med andre klær enn den tradisjonelle festdrakten. Bevares, det er flott med bunad, altså, men det er rett og slett ikke min stil. Heldigvis finnes det mange alternativer. Vi er invitert på champagnefrokost, og da har jeg tenkt å innvie den hvite dressen fra H&M Conscious Collection. Det er kanskje ikke så ofte en bruker helhvit dress, derfor er det viktig at plaggene kan brukes hver for seg også, og det kan både blazeren og buksa. Til 17. mai ville det også vært fint med den mørkeblå silkeblusen til, eller de røde Nina Ricci-pumpsene fra vårens loppis. (Denne dagen er det helt greit med en litt preppy stil, synes jeg). Toppen med perlebroderier er også allerede blitt en sommerfavoritt- hvitt er hvitt. 

Hva skal du ha på deg? 🙂

Advertisements