Isabel Marant for H&M

by Camilla

349552_rw_xl 349564_rw_xl 349566_rw_xl

Dagens store nyhet for alle fashionistaer, selveste Isabel Marant er årets gjestedesigner for H&M! Kolleksjonen lanseres som vanlig 14. november, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. Tidligere har kjeden samarbeidet med designere som Lanvin, Viktor & Rolf, Comme des Garçons, MMM, Karl Lagerfeld, Matthew Williamson, Roberto Cavalli, Stella McCartney, Jimmy Choo, Versace, Sonia Rykiel og Marni. Jeg synes franske Marant har en del fint, er ikke blodfan (dette er som å banne i motehimmelen), men liker at hun designer både feminine og tøffe plagg som kan brukes til hverdags. Særlig jakkene er fine. Det blir spennende å se hva som kommer i november, jeg gjetter på en del etniskinspirerte bluser, paisleymønster, søte kjoler, enkle strikkegensere, fjærdetaljer og sko med nagler.

(Bilder lånt fra http://www.net-a-porter.com)

Advertisements