I Operaen

by Camilla

DSC_0569

Det nærmer seg sommerferie, og dagene bare flyr av gårde! I går hadde mamma og jeg billetter til Tornerose i Operaen, fantastisk ballett! Vi skulle egentlig se forestillingen da den gikk for to år siden, men akkurat den dagen vi skulle dit, streiket de ansatte og forestillingen ble avlyst. Så nå hadde vi gledet oss i over to år. Jeg måtte så klart ta på meg skjørtet jeg kjøpte på loppis i vår, wannabe ballerina. Følte meg litt som «hun som ikke var god nok, men måtte sitte på benken», ha, ha.

Leste at kostymeavdelingen har brukt intet mindre enn 1768 meter med tyll for å lage 89 tutuer, og limt på 37 200 swarovskikrystaller for hånd! Kulissene og kostymene var utrolig fint laget, ikke rart vi koste oss.

Sort-hvittbildet bak meg er for øvrig fra den nydelige balletten Giselle.

IMG_20130619_143635

Neglene måtte så klart lakkes, og valget falt på Essies knallrosa Madison Avehue, med bittesmå glitterkorn i. I luve it! Skal det være, så skal det være. Rosa.

Advertisements