Hils på BL1

by Camilla

IMG_2494

Nyinnflyttet på kontoret er en sort Bestlite BL1. Den er rett og slett perfekt, enkel, stram og elegant. Ikke rart denne lampa er blitt en klassiker. Siden vi har begrenset med plass til nye møbler, passer det jo bra å samle på fine lamper i stedet, de er mye enklere å plassere i leiligheten. 

IMG_2498

I sommer skal jeg kose meg med den høye bunken uleste interiørblader, rett og slett fylle opp inspirasjonskontoen. Er litt dårlig til å sette sammen nye stilleben, bytte ut puter og tepper og sånt hjemme. Men det er kanskje fordi jeg bruker så lang tid på å finne ting jeg liker, så når jeg først har fått noe fint i hus, blir det som regel værende lenge.

Ommøbleringslysten sparer jeg til den dagen vi skaffer oss en gammel, hvit sveitservilla med Mjøsutsikt og eplehage, som dette på Nes (ja, vi var på visning, nei, vi kjøpte det ikke, selv om det ville blitt et perfekt sommerhus/hytte!).

20130616_16160420130616_161548

Ja, ja. En gang…

Advertisements