Så smått!

by Camilla

IMG_2499IMG_2509IMG_2504IMG_2502 I helga ble jeg ferdig med denne søte babygenseren,  skal være gave til et bittelite knøtt på K, som nettopp har startet på det spennende livet utenfor mammas mage. Gleder meg til å hilse på ham (og den stolte moren, så klart :)). Jeg har strikket størrelse 6 mnd, slik at genseren kan varme på kalde høstdager (og i tilfelle jeg ikke skulle bli ferdig i tide, hehe). Den brede ribbestrikken gjør genseren ganske elastisk, slik at den kan passe både før og etter 6 mnd. Har brukt garnet Alpaca Silk fra Viking Garn, det er supermykt og deilig. Satt nemlig igjen med en del nøster etter denne genseren, og tenkte det var greit å strikke på noe smått innimellom, som ikke tok altfor lang tid å få ferdig. Nå er de lyseblå elefantknappene sydd på, genseren er vasket forsiktig med Milo og dampet lett.

Og med nok et prosjekt ute av verden, skal jeg snart strikke ferdig skappeljakken , som har ligget urørt  i en pose under sofabordet i flere måneder. Mangler bare et ekstra garnnøste så jeg får nok til begge ermene, det burde ikke være umulig å fikse i løpet av sommeren.

Advertisements