Stilmiks

by Camilla

20130708_165622 20130708_165354

Snart tre uker siden disse bildene ble tatt, jammen går ferieukene fort! Sporty møter hippie i dette antrekket. Elsker sneakersene fra New Balance, har de fra før i hvitt, og da jeg fant disse knallblå på salg til halv pris på Kemt, måtte jeg bare slå til. Føttene var glade for å gå hjem fra byen i nye joggesko, istedenfor i de flate ballerinaskoene. Den hvite Noa Noa-kjolen med lyserosa broderier er sikkert fire-fem år gammel, mens den brune vesken i flettet skinn er en gammel favoritt fra et marked i Firenze, kjøpt på interrail i 2002. Tar den alltid frem om sommeren, jeg skulle ha skiftet foret inni for lengst, men glemmer det alltid når høsten kommer. Det brune skinnbeltet er fra loppis, solbrillene fra Calvin Klein.

Advertisements