Frankie B og Gilby Clarke

by Camilla

20130724_193326Jeg har møtt en kjendis.

20130724_193609

I forrige uke tok jeg med meg Audun på lanseringsfesten til jeansmerket Frankie B, som designes av Daniella Clarke, kona til gitaristen Gilby Clarke i selveste Guns ‘N Roses. Jeg må innrømme at jeg aldri har hørt noe på dette bandet (men det har min mann!), så for meg var Mr. Clarke heller ukjent. Likevel tok det ikke lang tid før Kirsti og jeg ba om bilde, og etterpå fniste vi lettere starstruck (eller var det av champagnen? 😉

Vel. Både Gilby og kona Daniella var veldig blide og hyggelige. Jeansvisningen og catwalken var lagt til bardisken (veldig LA-style?) på Hard Rock Café, og senere spilte Gilby konsert. Jeg skaffet min kjære mann intet mindre enn tre autografer, og alle var enige om at det var en fin kveld.

Advertisements