Fletteguri

by Camilla

20130810_15485120130810_154730Tusen takk til den søte vaskedamen på Lakselv hotell, hun fikset nemlig denne flettefine festfrisyren på meg før bryllupet. Jeg satt på hotellrommet og skrev kortet til brudeparet, da hun kom inn for å rydde og vaske. Da hun var ferdig med badet, så hun grundig på meg og spurte om jeg skulle være med på bryllupsfesten. Yes, svart jeg. Skal jeg flette håret ditt? spurte hun. Tja, jo, hvorfor ikke, tenkte jeg, og hun gikk sporensreks i gang. Jeg hadde planlagt å ha håret løst, som vanlig, men det ble unektelig mer svung over frisyren med hjelp fra denne dama. Med rutinerte hender flettet hun kjapt og effektivt, og det var ikke uten grunn, hun hadde nemlig jobbet 20 år i en frisørsalong i Thailand. Hun syntes for øvrig jeg hadde pakket litt dårlig siden jeg ikke hadde med annen hårpynt enn et par strikker og noen spenner, men jeg hadde iallfall hårspray, så da ble hun fornøyd. Jeg som er så dårlig på å sette opp håret, ville aldri klart å lage en slik flette på meg selv. Det finnes garantert noen youtubevideoer, men det skal likevel litt til å gjøre det selv.

.IMG_20130811_151447

Dagen derpå. Det er ikke hver dag en har privat frisør, så fletten ble beholdt til kvelden etter.

Advertisements