Gammelt nytt

by Camilla

IMG_3073

Helgas loppemarkedrunde resulterte i dette: olajakken fra Maison Martin Margiela, et digert russisk ullskjerf, en lyserosa genser med sløyfe i nakken og en hvit silkegenser fra Salvatore Ferragamo. Den beige trenchcoaten kjøpte jeg på et loppemarked før sommeren. Frakken er svenskprodusert, har belte og hette, og er laget av et vannavstøtende stoff, så jeg gleder meg til å ta den i bruk i høst. Lange, litt oversizede frakker er overalt for tida, dessuten er det fint å ha god plass til en tykk genser under også.

Men. Har innsett at jeg må begynne å gi bort ting til loppemarkeder også, ikke bare hente inn og hente inn. Det bor en stor, ivrig samler i meg, men det begynner å bli faretruende fullt i skap og hyller, og jeg ser at det hadde både smart og deilig å kvitte seg med noe av det som ikke blir brukt. Kanskje en ny runde på Vestkanttorget, før jeg sender resten til loppis/Fretex?

Hva ser du etter på loppemarkeder i høst?

Advertisements