Burberry

by Camilla

IMG_20130923_085246

Det er blitt nokså kaldt om morgenen når jeg går til jobb, så jeg sverger til mitt nye kasjmirskjerf, det er så deilig mykt og varmt. Har brukt det hver dag, og skulle gjerne hatt det i mørkeblått også. Også må jeg jo skryte litt av min nye frakk. På lørdag var jeg nemlig, overraskende nok, på loppemarked på Lysejordet skole, og da fant jeg en beige Burberry trench, betalte en hundrings for den. Etter en runde med flekkfjerningsmiddel og ullvask, er den like god som ny. Nok et kupp! Det ble enda mer med meg hjem, skal vise dere senere når alt er vasket, strøket og klart til bruk.

IMG_20130924_182340

På søndag fylte forresten Valdemar sju år, og det måtte jo feires med kokt torsk til bursdagsbarnet, og pizza og sjokoladekake til oss andre. Her leker han fornøyd med de nye bursdagspresangene sine.IMG_20130922_182922

Advertisements