Mandag

by Camilla

20131007_085407

Dagens antrekk knipset på vei til jobb. Kald høstluft og blåmønstret sommerkjole. Da jeg ryddet bort sommerklærne i helga, kjente jeg at jeg ikke var helt ferdig med kjolene enda, så jeg beholdt et par av dem i skapet, de er fine å bruke under en tykk genser og med boots til. Jeg har nemlig fått mer lyst til å gå med skjørt, et plagg jeg nesten ikke har brukt de siste årene, iallfall ikke annet enn om sommeren, og plaggtypen er nærmest fraværende i min garderobe. Den sorte H&M-kåpa lurte jeg først på om jeg skulle kvitte meg med, den er bare ett år gammel, men var blitt så innmari nuppete og stygg, bar preg av å ha blitt brukt over lyse angoragensere som røyter ekstremt. Men etter et par timer med nuppefjerner og klesbørste var den nesten så god som ny. Hårene fra Valdemar er det imidlertid umulig å få vekk, de filtrerer seg inn i ullplagg på null komma svisj, og blir der. For alltid. Men akkurat det er litt koselig, da. Katten er med overalt.

Note to self: i vinter er det kun lov å bruke de pusete mohairgensere under en glatt boblejakke.

Høstens must haves: nuppefjerner og klesruller.

Advertisements