Miss Marant

by Camilla

21 Åh, dagene går så utrolig fort! Ukene bare ruller av gårde, og jeg skulle ha laget mange flere blogginnlegg, om bare tida hadde strukket til.

Uansett, vi er i oktober, og nå er det ikke lenge igjen før Isabel Marant flytter inn hos H&M for en kort periode. Jeg har sett bilder av den kommende kolleksjonen, og synes vel egentlig det ikke er såå mye nytt og spennende, har liksom sett frynsebootsene, jakkene, strikkegenserne med etnisk mønster og de små rysjeskjørtene en god del nå, ikke minst i x antall kjedebutikker det siste året. Men når det er sagt, så finnes det flere fine plagg i kolleksjonen også, blant annet paljett-pumpsene og den litt oversizede jakka. Strikkegenseren til herre er også veldig fin. Til meg, altså. hehe. Mine favoritter ser du her:

Hva synes du, kommer du til å stille deg i kø 14. november?

Advertisements