Riga

by Camilla

imageSupermyke føtter og shellac på neglene etter billig spabesøk.

imageViktig med ny inspirasjon!

imageChampagnesøndag.

image

Rigas vakreste.

imageJeg har tilbrakt helgen i Riga, som faktisk viser seg å være en ordentlig katteby. Nice! Riga (Latvia) er ellers kjent for strikkeplagg, billig spa og sterk rigabalsam, og har en veldig koselig gamleby, som utenlandske byer flest. Jeg er jo i julemodus allerede og har fått kjøpt flere julegaver her, det er så fint å komme i gang med det litt tidligere enn jeg pleier.

Frem til jeg får lagt over bildene fra kameraet mitt, blir det mest instagrambilder, følg meg gjerne på @cbielecki.

image

Her i Riga har de tatt til vettet og kalt opp en gate etter Valdemar.

image

Nydelige, varme og myke votter med hullmønster. Strikket av hundepels. Lukten av våt vott…

Advertisements