Ferdig!

by Camilla

Untitled-2

Og se så fornøyd jeg er! 😉 I forrige uke fikk jeg endelig somlet meg til å strikke ferdig Skappeljakken. Bildet er tatt langt over leggetid, kunne jo ikke sove før jeg var ferdig med å strikke lommene og feste trådene. Har med vilje ikke strikket krage, siden jeg ikke ville ha det. Jakken er dessuten smalere enn oppskriften, spesielt ermene, her halverte jeg nesten maskeantallet. (Skappelgenseren jeg strikket med Viking Eco Alpaca i fjor høst, har jo veldig vide, tykke ermer, som legger seg oppi alt). Denne jakken er også strikket med Eco Alpaca, samt én tråd sort Sandnes Kid Silk Mohair. Da jeg bestilte garn på nettet, sto det at Eco Alpacaen var sort, men i virkeligheten var fargen mer brun/koksgrå. Sammen ble det uansett veldig fint, mykt og varmt.IMG_20131108_095705I dag ble det enkelt og greit: Skappeljakke, trøye fra H&M, belte fra Mango, jeans fra Frankie B og boots fra Marc by Marc Jacobs.

Har du noen strikkeprosjekter i høst? 🙂

Advertisements