Old Town

by Camilla

IMG_3551 IMG_3550 IMG_3562 IMG_3548I oktober var jeg jo på tur til Riga med jobben, og nå har jeg endelig fått lagt over bildene fra kameraet mitt. Jeg likte den gamle bydelen veldig godt, koselig med små butikker, kafeer og håndverksboder. Fikk skikkelig julestemning av å være der (det skal sies at jeg får julestemning av sånn ca alt med en gang det blir oktober), og jeg fikk startet med julegavekjøp. Det er jeg glad for nå, for jeg får alltid litt småpanikk når desember nærmer seg, tenk om jeg ikke finner de rette gavene…

IMG_3578IMG_3581Stripete bamser og flodhest i skinn. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte med meg disse hjem. Jeg finner ikke igjen butikken på kartet, og klarer heller ikke å huske hva butikken het, så får ikke sjekket om de har nettbutikk. Enda godt jeg tok bilder.

IMG_3586 IMG_3587 IMG_3585Denne sjarmøren har jeg vist frem før, men det kan ikke bli for mange bilder av katter på nettet. Pusen holdt til bak en av Rigas mange strikkeboder. En katt etter garn.

IMG_3547 IMG_3545Ikke lett med pannelugg når det blåser.

 

 

Advertisements