Hils på August!

by Camilla

IMG_3669 IMG_3674 IMG_3675-Hæ, hvem kommer, sa du? spurte mannen min småskeptisk, da jeg gledesstrålende fortalte ham at August var på vei hjem til oss. For endelig fant jeg dagsengen jeg har lett etter i flere år, pent brukt på finn.no. Nå står August Daybed fra Ikeas PS-kolleksjon fra 2009 midt i stua vår, og se, er den ikke fin? Med smekre furuben og madrass i nydelig hvitt skinn. Det går an å heise opp madrassen i den ene enden, slik at den blir enda mer behagelig å ligge på. Ikke at det har vært noe alternativ for oss enda, Valdemar var nemlig raskt ute med å gjøre benken til sin, og har knapt flyttet seg fra August siden vi fikk ham i hus. Det ergerlige er at vi har så liten stue, vi har egentlig ikke plass til dagsengen slik den står nå, særlig ikke siden vi snart skal ha inn juletre også. Men enn så lenge får den stå fremme. Gulvplass er jo til for å brukes!

Advertisements