En dose rødt

by Camilla

bilde-2_1-(2)bilde-1_1I går var det nydelig sol, så da måtte vi jo komme oss ut, dog ikke så vanskelig siden målet for turen var pizza på Villa Paradiso. Jeg fant frem en av de få fargeklattene i klesskapet mitt, en gammel, rød genser fra Cubus, og matchet den med rød leppestift. Det er for øvrig et at mine beste skjønnhetstips: hvis du føler deg litt grå og kjedelig, vil en rød leppestift piffe opp antrekket og humøret på null komma niks! Ellers hadde jeg på meg skinnbukser og stripete skjorte fra H&M, kåpe fra Iro, skjerf fra Surface to Air, veske og hansker fra Match og yndlingsskoene mine fra Michael Kors, de er supergode å gå i.

Synes for øvrig det er nokså flaut å ta slike bilder ute, men hva gjør en ikke for bloggen?! Fotografen jeg bruker er heller ikke av den mest tålmodige «ta mange bilder av kona ute på gata»-typen, så her gjelder det å ta flest bilder på kortest mulig tid, helst uten at noen ser det. 😉

Det minner jeg på, jeg jo har tenkt å høre litt med dere som er innom The Catwalk Cat i ny og ne- hva liker dere best å lese om, hva vil dere ha mer av? Katt, dagens antrekk, vintagekupp, interiør, shoppingtips…? Jeg blir kjempeglad for kommentarer fra dere, så vet jeg hva slags type innlegg dere liker best.

Advertisements