Vintage Burberry

by Camilla

Denne gråmelerte kåpen fra Burberrys, i tykk og varm, skotsk Harris Tweed, var jeg sekunder fra å legge ut til salgs på finn.no, da mannen min heldigvis fikk meg på bedre tanker. Jeg hadde gjort ferdig annonsen med bilder og tekst, da jeg altså gjorde som mannen sa, og prøvde kåpen en gang til. Og ble overtalt til å beholde den. Jakken ble ifølge merkelappen solgt hos Ferner Jacobsen AS Oslo en gang i tida. Jeg fant den tidligere i høst på det årlige loppemarkedet hjemme, mener å huske at jeg betalte 100 kr til sammen for den og en gammel Luxo-lampe.

Kåpen er i utrolig fin stand, knapt brukt. Den har raglanermer med lett avrundede skuldre, og på meg blir den litt oversized, den har rett og slett et trendy snitt. Ermene er trekvartlange, noe som gir frakken det fine vintagepreget. Kåpen er litt vid og rekker meg ned til knærne. Jeg tenkte først den var bittelitt for stor, men når den matches med sorte, lange skinnhansker, ullskjerf og høyhælede ankelstøvletter blir den intet mindre enn smashing! Nå som jeg har fått prøvd den skikkelig, gleder jeg meg til å bruke den. 

En liten sniktitt på dagens antrekk ser du imidlertid her:

IMG_20131122_090032

Advertisements