På med maska!

by Camilla

IMG_3806

Jeg har sensitiv og litt tørr hud, og elsker derfor ansiktsmasker som skal gi mye fukt, problemet er bare at jeg reagerer veldig lett på en del produkter. Min favoritt, som jeg har tålt godt, er Antioxidant Treatment Masque fra MD Formulations. Den kan svi litt med en gang du tar den på, særlig hvis du har tørr hud, men dette gir seg relativt fort. Etter 15 minutter vaskes den av, og da er huden blitt supermyk og fin, i tillegg skal den ha beroligende effekt. I perioder bruker jeg ansiktsmasken flere ganger i uka, og den er et must kvelden før jeg skal reise med fly, eller skal på fest. Masken er drøy i bruk, jeg har hatt min i over et halvt år, og det er fortsatt litt igjen.

Den lille asjetten med katt på er forresten Mlle Oiseau fra Rörstrand, tegnet av den svenske motedesigneren Lovisa Burfitt. Jeg har sett på serviset på nettet før, men ikke bestilt. Men for en liten stund siden fant jeg tilfeldigvis noen deler billig på et lagersalg. Flaks! Da er det bare å begynne å samle… De små asjettene er supre å ha smykker eller såper på (eller Valdemars forslag- kattemat). 

Advertisements