Siste høstdag

by Camilla

bilde-1-(2)I morgen starter vinteren. Hutre.. Etter den fine, varme sommeren og høsten, hadde jeg nesten bestemt meg for ikke å klage på verken kulde eller snø i år, men kjenner det blir vanskelig å unngå. Jeg skulle ønske hele vinteren var slik som de siste par dagene, med null grader, bar asfalt og litt rim på bakken. I dag var det riktignok litt kjølig, så jeg fant frem pannebåndet og de varme strikkevottene fra Riga. Hadde planlagt å handle innpakningspapir og julestæsj på Granit, men det var altfor lang kø, så vi endte opp med kaffe på Tim Wendelboe og lunsj i Mathallen i stedet.

Den sorte jakken i ull fant jeg på loppis i fjor, den er fra 60-tallet og ble sydd på den norske kåpefabrikken Ilni. Jammen tok man godt vare på klærne sine før i tiden. Det, kombinert med god stoffkvalitet og søm, samt et fint, klassisk snitt, gjør at jakken fortsatt ser helt ny og moderne ut. Kjole brukt som skjørt fra Zara, grønn veske fra Morris.

Håper dere har en fin lørdag! 🙂

Advertisements