Julerødt

by Camilla

IMG_3869Jeg synes røde negler er klassisk og fint hele året, men nå som det nærmer seg jul er det jo et must! Og denne (Rouge Rubis) fra Chanels julekolleksjon er så fin, rødfargen er perfekt, akkurat passe blank. Den dekker ganske godt på første strøk, men det blir jo alltid finest med to lag. Det får ikke hjelpe at den garantert kommer til å skalle av allerede før kvelden er over. For neglelakk sitter veldig dårlig på neglene mine, og dyre Chanellakker er ikke det spor bedre enn billige neglelakker. Ikke engang Shellac, som herdes i UV-lampe og lover perfekt resultat i minst 14 dager, sitter i mer enn fire-fem dager før den begynner å flasse av. Jeg har prøvd alskens under- og overlakker, men slått meg til ro med at jeg bare må finne meg i å bytte lakk ofte. Da hjelper det jo at flasken er lekker å se på.

Advertisements