Julestemning på fransk

by Camilla

Skru opp lyden og finn frem danseskøytene! Denne parfymen fra Guerlain lukter kjempegodt, jeg klarte dessverre å knuse mitt eksemplar da jeg var bortreist på kurs tidlig i høst. Lønner seg ikke å miste toalettmappen ned på et hardt steingulv…

Denne reklamen fra Dior tror jeg må være den kuleste jeg vet om, har sett den mange ganger. Ekstra gøy var det jo da vi besøkte Versailles i september og fikk se den fantastiske speilsalen der filmen er spilt inn. Mener å huske at filmskaperne har brukt ordentlige filmklipp av Marilyn Monroe, Grace Kelly og Marlene Dietrich, slik at det faktisk er dem vi ser.

Jeg skulle gjerne vært i Paris i desember, og fått med meg åpningen av juleutstillingene hos de store motehusene. Denne snutten med vakre Marion Cotillard er fra 2012. Det ligger voldsomt mye arbeid bak de store julevinduene hvert år, blir liksom ikke helt det samme med Steen & Strøm… 😉

Advertisements