Nyttårsaften del 1 – antrekket

by Camilla

IMG_3937IMG_3947IMG_3962

Nyttårsaften er til for å pynte seg, og i går luftet jeg den fantastiske volangkjolen min fra H&M Conscious Collection. Siden vi  litt for sjelden blir invitert på ball, henger kjolen stort sett i klesposen sin i skapet, veldig synd for den er så fin! I går fikk den derimot æren av å starte kvelden sammen med et glass champagnecoctail, selv om jeg ikke hadde rukket å sminke meg, fikse neglene eller føne håret enda. Tilbehøret ble pumpsene med gulltå fra YSL, og mitt nye armbånd fra A/bareness, som jeg fikk til jul av Audun. Det sto høyt oppe på ønskelista mi, og jeg ble så glad da jeg pakket det opp! Kommer til å sitte på armen min stort sett hver dag.

IMG_3943

Det skal sies at jeg skiftet til en hakket lettere kjole da vi skulle spise middag…

Advertisements