Nyttårsaften del 2 – bordet

by Camilla

IMG_3973IMG_3964IMG_3969IMG_3967

Audun og jeg feiret nyttårsaften alene, så denne gangen dekket jeg bordet kun til oss to. Synes det er viktig å pynte fint og gjøre seg litt flid selv om vi ikke har besøk, tross alt er dette en kveld der vi sitter lenge til bords og koser oss med god mat og drikke. Jeg elsker serviset vårt fra Burleigh Pottery, det passer til alt og blåfargen er så nydelig. Som duk brukte jeg en mørkeblå fillerye med metalliske tråder fra Home & Cottage. Tror jeg må tilbake og se om de har et par igjen, slik at jeg kan dekke på til flere senere. Jeg liker å blande ulike stiler og metaller, som serviettringene i gull og det blanke bestikket. Stearinlys hører med, det samme gjør blomster.
IMG_3979For ikke å glemme Valdemar! Her sitter han på sin faste plass på spisebordet og venter, -kommer ikke maten snart!?

Jeg har for øvrig laget et eget innlegg om maten, viser dere snart!

Advertisements