Myke striper

by Camilla

IMG_4119gI går ble jeg ferdig med restegarngenseren, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet, det tok bare en uke å strikke den. Myk og god, og akkurat passe oversized. Jeg var redd jeg ikke skulle ha nok garn, men det holdt i massevis, har faktisk fortsatt litt igjen av noen av fargene. Det er alltid spennende å blande ulike garntyper og tykkelser, men det gikk fint på pinne 6, brukte dobbel tråd av det tynneste garnet. Har brukt både glittergarn, pusegarn og tykt ullgarn, noe som gir en spennende effekt. Gleder meg til å bruke genseren, nå har jo snøen kommet også og det er meldt mange minusgrader fremover (søren og- jeg som elsket at januar bød på bar asfalt og fem plussgrader.), så da er det vel bare å ta frem de tykke ullplaggene igjen. Håper dere har en fin søndag, med eller uten strikketøy! 🙂

IMG_4072

Advertisements