40 dager igjen!

by Camilla

bildeeHerregud, som jeg savner bar asfalt allerede, etter bare et par uker med snø. Jeg er ikke enig i argumentene om at at snøen gjør dagene så mye lysere, osv (bla, bla, bla), jeg er bare lei av vinter og snø og kulde. Jeg skulle nok bodd i sydligere strøk i januar og februar, ingen tvil om det. Litt rart i grunnen, skulle tro en ble vant til snø og vinter her oppe i nord, men jeg tror faktisk at det er motsatt, hvis en ikke er så glad i vinter i utgangspunktet,  så blir det bare verre og verre for hvert år. Snakket med bestefaren min på 87 her om dagen, han er heller ikke spesielt fan av denne årstiden, så vi lengtet tilbake til den milde vinteren vi har hatt frem til nå. Han drømte ikke bare om bar asfalt, men også om alt det grønne som vokser frem bare snøen forsvinner og det blir vår. Jeg er enig. Legger ved et bilde fra starten av januar. Oh, those days… Den lørdagen dette bildet ble tatt, hadde jeg funnet frem den olivengrønne veska med gullenke (fra loppis), og mikset rutete skjorte med mørkeblå bukse med pinstripes, grå kasjmirgenser og kåpe fra See by Chloe. 

Nå starter imidlertid nedtellingen, det er nemlig bare 40 dager til den første vårdagen, hurra, hold ut! Jeg teller alltid ned til 1. mars, for mars er en vårmåned, snø eller ei, dermed basta. 🙂

20130722_200833

Jammen var vi heldige med sommeren i fjor, her er jeg etter en dag på stranda. Vet at det sikkert er for mye å be om like varm og fin sommer til allerede i år, men det er jo lov å håpe! 😉

Advertisements