5-stjerners luksus

by Camilla

Relax in our stunning suites, and sink your paws into our beautiful goose feather beds…

r jeg blir stor, skal jeg åpne kattehotell. Det har lenge vært planen min, og i nabohuset skal jeg ha bruktbutikk og kattekafé. For er det noe vi trenger mer av her i landet, og særlig i Oslo-området, så er det ordentlig gode kattepensjonater. Og nå vet jeg hvordan det skal være, nemlig femstjerners luksus ala boutiquehotellet The Ings Luxury Cat Hotel i Yorkshire i England. Her er hver suite vakkert innredet i ulike farger og dyretemaer, og suitene har egne flatskjermer som viser dyreprogrammer hele dagen. Maten blir servert på sølvfat og i eksklusive skåler av kinesisk porselen (legg merke til A La Carte-menyen!), det bugner av leke- og aktivitetsmuligheter, og, hold deg fast, om kvelden vanker det god-natt-historier. For er katten på ferie, så er katten på ferie. Og katten fortjener kun det beste. Mjau! 

(Alle bilder er lånt fra The Ings Luxury Cat Hotel)

Advertisements