Blåtoner

by Camilla

IMG_4204Shades of blue

Siden jeg bestemte meg for ikke å bruke angoragenserne mine mer, har jeg vært nødt til å fylle opp genserlageret igjen. Og ved siden av rosa og gult, er blått en av vårens store trendfarger. Jeg elsker blått, så det passer jo perfekt. Sjekket H&Ms restesalgsstativ i herreavdelingen, resultatet ble to gensere, en mørkeblå i merinoull til meg, en himmelblå i silke til mannen. Gleder meg også til å bruke den grove flettegenseren jeg fant på Lindex rett før jul, bare det blir litt mildere vær.

IMG_4208Kind of blue.

Og siden jeg har dilla på blått, her er en liten smugtitt på det nyeste strikkeprosjektet mitt, en flettegenser med raglanermer i tweedgarn i silke/bomull fra Rowan. Oppskriften har jeg laget selv, og garnet er litt hardt å strikke av, men resultatet blir veldig bra, synes jeg. Holder på med det siste ermet nå. Garnet fant jeg forresten også på salg, lyste opp blant alle de kjipe nøstene i restekurven.

Advertisements