Rosa panter

by Camilla

1.jpg 5.jpg 1.jpg (1)

Jeg ønsker meg veldig en rosa kåpe, og den fra Vivikes ser så fin ut, med belte i livet og blomstermønstret for. Synes Vivikes har mye fint for tida, de har jo forynget seg og skal nå tilby klær til yngre damer/jenter enn før. Akkurat som (nesten) alle de andre kleskjedene, med andre ord. Fryktelig kjedelig i grunnen, jeg skulle ønske flere butikker/merker turte å satse mer på voksne kvinner, og ikke være så redde for dette med alder. Herregud, det er jo bare et tall! I jobben min som moteansvarlig, merker jeg godt hvor vanskelig det er å skulle overbevise andre i motebransjen om at voksne kvinner (45+) faktisk både kan og vil kle seg like fint og stilig som de yngre. Jeg blir overraska, provosert og trist når jeg får høre at «du vil vel ikke gå i den samme jakka eller de samme skoa som mora di gjør». Det er klart jeg vil, for det er jo ikke lenger slik at du automatisk får kjerringstil og bestemorpermanent når du bikker 40. Mamma har masse fint i skapet, hun, og jeg byttelåner gjerne klær med henne (fint å bruke samme størrelse! :). Det viktigste er å føle seg fin og velkledd, og bruke farger og snitt som passer deg og din figur. Og så må du selv få bestemme hva du liker og vil gå i. Den rosa kåpa er like fin på en 50-åring!

Samtidig har jeg jo selv gått innom Vivikes flere ganger det siste halvåret og handlet flere plagg der, noe jeg aldri gjorde før. Så de har iallfall klart å oppnå det de ville- å bli sprekere og mer trendy, med mer moderne snitt på plaggene. Men det betyr ikke at de litt eldre kundene må føle seg ekskludert.

Vel, jeg skulle egentlig bare vise dere den rosa kåpa, samt noen andre fine reklamebilder, men så ble det jammen plass til en bitte liten alvorsprat på søndagskvelden også.

Bilder fra Vivikes.

Advertisements