Drømmer om…

by Camilla

2MA_0037_011R_300dpi_PRESS_low 2CA_0070_045R_PRESS_low 2CA_0102_014R_PRESS_low 2CL_0070_028R_PRESS_low 2CA_0100_129R_PRESS_low

Jeg drømmer om større plass, store vinduer, masse lys, ny sofa, god takhøyde og badekar. Kan med andre ord flytte rett inn her, sånn vil jeg ha det! Jeg liker mange forskjellige stiler, kanskje aller mest en god miks, men ser at det ofte er de lyse, litt kjølige fargene og stemningene jeg tiltrekkes av, duse nyanser, helst uten altfor mange knæsje farger. Øverst på ønskelista akkurat nå står det runde bordet med marmoroverflate og understell av gull/messing, på det nederste bildet. Noen som vet hvor jeg kan finne noe som ligner? 

Haha, tror faktisk Valdemar har ny sofa øverst på sin liste også, for i det siste har han gått meget grundig til verks på den vi har. Var det noen som snakket om nytt klorebrett, eh, jeg mener sofa??

Bilder fra H&M Home.

Advertisements