Helt Texas

by Camilla

IMG_4344Stekt skrei marinert i limejuice, olivenolje og tabasco.

IMG_4346En frisk salsa med mango, tomat, vårløk og mynte.

IMG_4345Kidneybønner med chili og kjøttbuljong.

IMG_4348Tortillalefser av maismel

IMG_4349Lime og koriander.

Lei av den vanlige fredagstacoen? Da får du litt ny inspirasjon her, nå skal jeg nemlig skryte uhemmet av Auduns kokkekunnskaper (igjen). På søndag disket han opp med et meksikanskinspirert måltid med fisketacos og hjemmelagde tortillalefser. «Skal bare bort på Mathallen en tur, jeg», sa han og gikk ut i regnet. Og når mannen min sier dette, vet jeg at jeg har noe godt i vente, denne gangen ble det altså taco style, men både sunnere og bedre. Vi spiser så å si aldri vanlig taco, men jeg håper dette står på menyen igjen om ikke så lenge. Chef Rundberg, altså, min favorittrestaurant!

Oppskriftene er hentet fra Junk Food av Liselotte Forslin

Advertisements