8. mars

by Camilla

bilde-1_13bilde-2_10 bilde-1_11Lørdagen startet med nydelig sol. – Shit, så lyst det er, hvem har slått på lampa? spurte jeg mannen i går morges, da jeg våknet av varme solstråler som kilte meg i ansiktet. Jeg måtte stå opp og se ut av vinduet, kunne nesten ikke skjønne hva det var. Med andre ord, vi har ikke vært bortskjemt med sol i vinter. Men kanskje det snur nå? For å feire både kvinnedagen og sola, tok jeg iallfall på meg rosa kåpe og veske, mammas gamle øreringer, og endelig, solbriller. Så stakk Audun og jeg ned til Youngstorget for å gå i tog sammen med tanta mi (8.marsveteran), Kirsti og Kjersti. Godt å se så mye folk! Jeg må bare si en ting: KrF- go home. Jeg gidder ikke engang spandere et utropstegn på dem. Og Erna, et bevis på at kvinner er kvinner verst, det er ingen skam å snu, uansett hvor ubehagelig, flaut og pinlig det må føles å ha tatt skikkelig feil.

bilde-(3)(Bilde lånt av Kjersti Staarvik)

Advertisements