Bærekraftig design

by Camilla

1154_LB_15 1154_LB_10 1154_LB_01 1154_LB_12 1154_LB_191154_LB_13Her er mine favoritter fra H&Ms nye Conscious Exclusive Collection. Jeg elsker så klart brudekjolen (det er lov å samle, er det ikke??), den svarte, lange selskapskjolen, men også den enkle, korte og lyse kjolen med lavt liv, på det nederste bildet. Kolleksjonen består av elegante, vintageinspirerte kjoler, skjørt, vide bukser og bluser i sort, hvitt og beige, og en mer leken og bohemsk del, med tyrefekter/flamencoinspirerte plagg med broderier, perler og dusker. Sistnevnte er ikke noe for meg, så derfor har jeg bare tatt med bilder av den første stilen, med de mer elegante og stilrene plaggene. Liker også skuldersmykket og øredobbene godt. Flere av plaggene er laget av økologisk skinn og silke, og hele kolleksjonen er laget av bærekraftig materiale. 

Hva synes du, kommer du til å stå i kø 10. april? 🙂

Advertisements