Møt mademoiselle Oiseau

by Camilla

137-138-rorstrand-rgb_4I høst kom jeg over noen deler av det søte serviset Mademoiselle Oiseau, designet av den svenske moteillustratøren Lovisa Burfitt for Rörstrand. Blant annet kjøpte jeg et fat på stett, to små asjetter og en skål med lokk, fikk det rimelig siden det var et lagersalg. Nå har jeg endelig fått bestilt fire kopper, fire tallerkener og to asjetter til, slik at jeg har et komplett frokostservise. En ting er sikkert- en kan aldri få for mye porselen, særlig ikke når katt og mote kombineres på en så chic måte som her.

mlle_oiseau_produktsidanFrokost på senga? Ja, takk. 

burfitt44

Nå i mars ga Burfitt ut en barnebok om nettopp den franske frøkna, som bor i et lite slott midt i Paris. Illustrasjonene er helt nydelige, så denne må nok også bestilles.

Men det stopper ikke der, for gjett hva jeg fant da jeg tittet innom den svenske kunst-nettbutikken Wonderwall her om dagen? Mademoiselle Oiseau og alle pusekattene hennes! (Jeg har bestilt to bilder fra Wonderfall før, de har så mye fint.) Illustrasjonen er kanskje litt naiv og barnlig, litt sånn 101 dalmatinere, bare at hundene er byttet ut med katter. Men, sjokk- jeg er solgt, tenk så fint det ville blitt på veggen i walk-in-garderoben jeg planlegger å ha i huset vi er på jakt etter. Haha. Men først skal jeg vente på at serviset kommer i posten, slik at Valdemar og jeg kan invitere til teselskap. 

lb_cats_home

(Bilde lånt fra Wonderwall.se)

For mer info, sjekk http://www.lovisaburfitt.com

Advertisements