En skikkelig bra helg

by Camilla

bilde-1_12 bilde-2_13Søndagens antrekk: innviet stripete skjørt og sorte skinnsko fra H&M, skinnjakke og ullgenser fra Vivikes, solbriller fra Glitter. 

Herre min hatt, for en helg vi nettopp hadde! Sol, sol, sol! Helga startet med fin joggetur fredag ettermiddag, etterfulgt av enda finere champis og potetgull (jeg smugstartet med champagnen allerede mens jeg sto i dusjen, haha!). Våknet tidlig lørdag morgen til enda mer sol, serverte mannen frokost på senga, før jeg løp av gårde til vårens første loppemarkeder, var innom både Hasle og Bolteløkka sammen med Kirsti, fant to søte kopper og et bilde, og spiste vafler. Dro hjem og vasket og gjorde klar balkongen for vår, sol og årets første utepils, Audun disket opp med fantastisk lammemiddag på kvelden, og jammen klarte jeg (så vidt) å holde meg våken i de tre timene Wolf On Wall Street varte. Søndag våknet vi til sol, jeg fikk frokost på senga, og så gikk vi tur til Kunstindustrimuseet for å se utstillingen Design og mote. Norge 1814, en fin, men bitte liten utstilling, de kunne godt ha spandert på seg en fem-seks antrekk til for å kunne kalle det noe med mote. Men skjønner at det kanskje ikke er  lett å oppdrive skikkelige antrekk fra et par hundre år tilbake. Det ble også tid til italiensk is, før vi sveipet innom Museet for samtidskunst og utstillingen Modernisme for alltid av Aase Texmon Rygh, deretter hjem til sol på balkongen og enda en joggetur. Hohoi, tenk om dette bare er en forsmak på påsken og resten av våren, da har vi mye bra i vente!

20140329_141721

Advertisements