Solskinnsdag

by Camilla

bilde-4_5 bilde-3_12

Shit, så varmt og deilig det har vært denne påsken! Vi har kost oss og slappet av masse, men jeg føler likevel jeg har fått gjort så utrolig mye- alt fra å vaske vinduer, gå gjennom en haug med papirer, og rydde i klesskapet og i smykkeskrinet, til å lese bøker, gå på kafé, spise masse god mat, bake, møte venner og familie, trene, og se nye episoder av Mad Men (for en bra sesongstart!), Game of Thrones og The Good Wife. Siste feriedag i går tilbrakte vi hjemme i sola, bare avbrutt av en tur på Løkka, det var nesten for varmt til å gå med skinnjakke, men jeg måtte bare likevel, jeg er nemlig så utrolig fornøyd med denne quiltede fra Mads Nørgaard. Fant den på et vareprøvesalg tidligere i vår, et ordentlig kupp som jeg har gleda meg til å bruke. Har også funnet frem vår- og sommerklærne, så nå blir det nok mye striper fremover, sammen med favorittjeansene med hull på knærne. Elsker bypåske og vår! Håper dere også har hatt en fin ferie. Heldigvis er det meldt sol hele uka, det gjør det lettere å beholde den gode feriefølelsen.

Advertisements