17. mai

by Camilla

bilde-1_19bilde-3_16Hipp hurra, for en dag! Nasjonaldagen startet med strålende sol og veldig koselig champagnefrokost hos noen venner i byen, deretter ventet min tantes 70-årslag og familieselskap ute på landet hos min kusine. Dobbel jubileumsfering, med andre ord, med masse god mat og hyggelige mennesker. Jeg var til og med mett da jeg våknet i dag tidlig, ikke så rart siden jeg jo var innom to bugnende kakebord i løpet av dagen. Hadde på meg den pastellgrønne tyllkjolen jeg kjøpte på loppemarked tidligere i vår, kombinerte med skinnjakke og høye hæler (men de ble byttet ut med flate ballerinasko ute i hagen). Det ble også et koselig gjensyn med den søteste hunden jeg vet om, nemlig Sira, en italiensk mynde. Hun er så morsom og fin, og har utrolig fløyelsmyk og varm pels, helt annerledes enn noen annen hund jeg vet om. Minner i grunnen litt om en katt, hun er veldig grasiøs og sitter gjerne på fanget, og det er kanskje derfor både jeg og Audun liker henne så godt, he he. Hun er iallfall like flink til å se i kamera som Valdemar.
bilde-4_4Håper dere også hadde en flott 17.maifeiring, lørdag og helg, og var like heldige med været som oss. Ser på yr.no at det skal bli fint vær hele uka, det blir bra! 🙂

 

Advertisements