Ut i det fri

by Camilla

bilde-2_23I går kjørte jeg cabriolet og lot håret flagre i den varme vinden. I dag skal vi på Nordic Design Fair på DogA, gleder meg til spennende foredrag og utstillinger om norsk og skandinavisk møbeldesign og brukskunst fra etterkrigstida og frem til i dag. Skal sikle litt på alle de flotte møbelklassikerne, tenkte jeg. Hadde egentlig tenkt meg på loppis først i dag, men jeg droppa det faktisk, å droppe noe sånt ligger rimelig langt inne hos meg, men jeg prioriterte søvn og frokost i senga i stedet. Men åh, som jeg kjenner det i magen nå, tenk på alt jeg går glipp av der borte!! 😉 Ellers krysser jeg fingra for at det kommer noen fine hus til salgs til en ok pris på finn.no i dag. Ha ha. Særlig. As if. Uansett, det er helg og lørdag, og akkurat det er ganske bra!

Advertisements