Hei, sommerkjole!

by Camilla

bilde-3_23bilde-1_26bilde-4_12Har jeg nevnt hvor glad jeg er i blått? I fine sommerkjoler? Og i varme dager der jeg kan gå med bare ben? Og i loppisfunn? Vel, uansett gjør jeg det igjen nå. Jeg er så glad i denne kjolen, føler meg så fin med den på! Og Levisjakken jeg kjøpte på loppis for mange år siden er en klassiker i garderoben. Tok en Chanelvri på lørdag da jeg kombinerte bouclekjolen med blå sneakers. En veldig komfortabel og fin trend jeg tror mange har kastet seg på. Men bare ben har sin pris, og den kjenner jeg i halsen og nesa nå. Mulig det er en aldri så liten forkjølelse på gang.

En annen ting som har sin pris er lille Olivia, en hjemløs, pjusk pusekatt som nylig flyttet inn på gjesterommet vårt for godt stell, kjærlighet og pleie. Vi tok henne med til dyrlegen her om dagen, men må tilbake dit flere ganger, og en ting er sikkert- det er dyrt med dyr. Men så utrolig verdt det. Skal vise dere henne senere, hun er så kosete, leken og sjarmerende. Sukk, jeg vil jo bare beholde henne, men Valdemar sier høylytt ifra om hva hans synes den ideen. Alternativet er at vi er fosterhjem til Olivia er helt frisk, vaksinert og sterilisert, dvs noen uker, og så overtar FOD (Foreningen for omplasserte dyr) henne, og finner et nytt godt hjem. Men vi er litt i tenkeboksen der, altså. Det vil si, hvis det kommer et fint hus vi kan kjøpe snart, så vil det være litt enklere å ta henne med. Men denne lille leiligheten vår er nok ikke ment for to innekatter…

Advertisements