På flyttefot

by Camilla

Helgesensgate_82d_Prospekt_20 Helgesensgate_82d_Prospekt_27 Helgesensgate_82d_Prospekt_25_NY Helgesensgate_82d_Prospekt_04_NY Helgesensgate_82d_Prospekt_10Det er en stund siden jeg har blogget, og det er en god grunn til det, vi har nemlig kjøpt oss hus! Det betyr også at vi skal selge den elskede leiligheten vår. Vi har bodd her i over fem år, og har trivdes så utrolig godt, men ønsket om mer plass og egen hage gjorde at vi bestemte oss for å kjøpe noe større litt utenfor sentrumskjernen. Og når man først har kontaktet megler for salg, da går det jammen kjapt! Vi har brukt hele pinsen på å pakke bort ting, rydde og vaske leiligheten, slik at den er strøken til visninger. Synes bildene ble kjempefine, nå fikk jeg nesten ikke lyst til å flytte herfra…

Hvis du er på jakt etter en superfin leilighet i sentrum, bør du absolutt ta en titt på denne finn-annonsen, jeg lover super atmosfære og koselig stemning. 🙂

 

Advertisements